Wie is Blissings

Wie is Blissings - Wie is Blissings

Ik blog al heel wat jaartjes, zo had ik het blog ‘Mamaskronieken’, waar ik de avontuurtjes van mijn 2 kleine ukkies kwijt kon en begon ik de site ‘Awakenedby’, met als doel mensen te verbinden. Ik schreef mee in het boek ¡Ondersteboven! , waar kort geleden een nieuwe druk van is uitgekomen. Maar kleine kindjes worden groot en interesses veranderen en vinden hun plaats, integreren en breiden zich uit.

Voor mij was het eerst yoga, toen waren het spirituele en intuitieve cursussen. Het was de weg terug naar goede voeding en bewust worden van wat we allemaal met ons lichaam doen. Ik ben op zoek naar een leven, waarin ik zo puur mogelijk kan zijn en dat zorgde er dan ook voor dat mijn oude blog niet meer voldeed.

Weg met de hokjes, weg met de kaders, mijn interesses vliegen van de ene naar de andere kant! Van yoga naar kleding, van kunst naar voeding, van mijn huis naar kids. Ik ben een yogi, heldervoelend en hóóggevoelig, een gecertificeerd healer, een schrijfster, een ontdekker, een fotograaf …én ontwerpster van mijn eigen meditatielijn Pure Prana Label. Maar boven alles ben ik ‘ik’… zonder label. Ik leef mijn leven zo puur mogelijk, op het gebied van voeding, verzorging en intuïtie en ontdek dagelijks nog nieuwe mogelijkheden om dat te doen.

Ik hoop je te inspireren tot het zoeken naar jouw authenticiteit, jouw zijn, jouw ik en van daaruit te kiezen voor alles wat goed voor je zal zijn.

´Blissings’ betekent ‘Blessings with a kiss” en dat is wat ik jou toe wens, al het goeds vanuit mijn hart, bezegeld met een kus!

Project42 - Wie is Blissings