Lezerskorting voor Holland & Barrett !!

0
40

Het zal velen van jullie niet ontgaan zijn, veel van de ‘De Tuinen’ winkels zijn inmiddels om getoverd van een warm, misschien wat truttig imago tot een clean, moderne en lichte winkel. Daarnaast dragen veel winkels inmiddels ook al het logo van Holland & Barrett.

Sinds 2003 is ‘De Tuinen’ al een onderdeel van Holland & Barrett. Holland & Barett heeft wereldwijd zijn winkels en het is dan ook de bedoeling dat ‘De Tuinen’ mee gaat in deze look.

Nu kun je dat jammer vinden, of toejuichen.. Het is maar net wat je zelf prettiger vindt. Ik zelf vind de winkels mooier geworden en ik hoop dat het bedrijf dan ook nóg meer mee gaat in de gezonde richtlijnen en producten.

‘De Tuinen’ is altijd een fijne partner geweest van Blissings en ik ga dan ook lekker mee in de overgang! Holland & Barrett blijft een trouwe partner van Blissings en ik hoop dat dat ook lang mag blijven.

Als lezer van Blissings vier jij een beetje mee in de mijlpaal van deze transitie. Deze week, van maandag 11 juli (12 uur) tot en met donderdag 14 juli 2016 ( hij stopt om 12 uur!!) , krijg jij

25 % korting

Gebruik de code ‘FEESTHOED’ wanneer je gebruik wilt maken van de aanbieding. Maar let dus goed op, donderdag 12 uur is de pret voorbij, een korte snelle aanbieding dus, laat hem niet aan je neus voorbij gaan! En wees zo lief, deel het met je vriendjes en vriendinnetjes