Affiliates/ leveranciers

Affiliates everanciers - Affiliates/ leveranciers

Op mijn blog zul je zo nu en dan een link vinden naar een winkel of een product, wat niet van mijzelf is. Dit noem je een affiliate link. Deze link brengt je naar een externe website, waar je dit product zou kunnen kopen. Dit is op heel veel websites zo, maar waarom vertel ik jou dit?

Omdat ik je wil vertellen, waarom ik er voor kies dergelijke links te plaatsen.

Ik hou niet van reclame en het liefste zou ik dan ook helemaal geen reclame toelaten op mijn site. Maar er zitten zeker voordelen aan het gebruik van affiliate. Met deze links kan ik je doorlinken naar de winkels of de producten die ik zelf gebruik, dit zorgt er voor dat jij ook juiste informatie ontvangt, want ik kan wel praten over een product, maar dan weet jij nog niet steeds waar ík het koop. Jij kiest misschien net een andere versie, met een mindere werking. Dus wil ik toch gaan uit proberen of dit in ons voordeel kan zijn.

Daarnaast kost het onderhouden van Blissings.nl geld. Sowieso kost een website geld, maar ook de keuze om veel tijd te investeren in het inlezen en verzamelen van de juiste informatie, waar jij weer wat mee kunt, zorgt er ook voor dat ik in die zelfde tijd geen ander werk kan doen. Met het kopen van een product, wat jij toch al van plan was te kopen, maar nu gericht vanaf mijn website en misschien ook nog wel het exacte product wat ik zelf gebruik, help je mij dus om mijn website te laten bestaan. Jij betaalt niets extra’s!

Ik ontvang een heel kleine commissie, wanneer je iets koopt vanuit mijn link en dan ook alleen maar als mensen dat regelmatig doen. Ik kan daardoor van uit huis werken, waar ik mijn hooggevoeligheid in balans hou en een mama kan zijn voor 2 hooggevoelige kids. Het is een win win situatie, wat mij betreft.

Op de sidebar van mijn website en op Blissings Favourites kun je mijn favoriete winkels en/of producten vinden. In artikelen probeer ik je zo handig mogelijk door te linken naar de externe sites, waar het product wat ik gebruik verkocht wordt.

Ik hoop je hiermee duidelijkheid te geven, over hoe, wat en waarom. Ik ben je werkelijk heel dankbaar voor elke aankoop die je doet vanuit één van mijn affiliatelinks en ik hoop dat jij mij dankbaar bent voor het doorlinken 🙂