Yayoga… Jouw yogamoment in het weekend!

YaYoga-Voor-je-lijf-en-lifestyle_1400x600_met-yayoga-en-net-5-logo_met-naam

Source: yakult.nl

Heb je weinig tijd om aan yoga te doen? Ben je na je werk te moe om naar yoga les te gaan of sla je elke keer je eigen bedachte yogamoment over? Of vind je het, zoals ik zelf vaak ervaar, een eigen uitgevoerd yogamoment niet net zo fijn als naar les toe gaan?  Of wil je gewoonweg je weekend fijn en ontspannen starten?

Gelijk heb je!

Yoga is heerlijk en brengt je terug bij jezelf. Niets is heerlijker dan de dag starten met een ontspannen yogales! Het is alleen niet altijd makkelijk om jezelf zover te brengen. Oei… ook dat is yoga!

Wereldwijd worden yogalessen online gebracht, veelal in het Engels en ik merk dat veel mensen dat toch niet heel prettig vinden, een Engelse les blijkt toch nog een drempel.

Ik volg zelf wel regelmatig de online lessen en ga geregeld over de grenzen van ons kikkerland. Het zorgt er voor dat ik heel flexibel met mijn yoga om kan gaan en gemotiveerd blijf mijn eigen les te bedenken, zelf heb ik géen problemen met de Engelse variant, maar ik vond zeker dat Nederland wat achter bleef. Ja, ik zal eerlijk zijn, ze zijn er wel, maar ik mis daarin de kwaliteit van de opname. Ooit was er een vaste plek waar ik mijn Nederlandse online lessen volgde, maar daar ging het slot op, of te wel de lessen waren niet meer gratis. Jammer, want ik wil vrij zijn om te gaan en staan waar ik wil en niet vast zitten aan al de abonnementen. Ik wil uitproberen en flexibel zijn qua aanbieder.

Maar tot mijn blije verrassing kent Nederland nu in het weekend zijn eigen tv yogamoment. Heerlijk in de ochtend, op een relaxte tijd, met een ontzettend leuke no noncense dame: Steffi de Pous.

Luchtig en ontspannen leidt zij je door de Yayoga- les op Net 5. Ze is heerlijk beweeglijk, wat ik in mijzelf zo herken, dus daar werd ik blij van!

Heel even schrok ik toen er een lifestyle- tip de les verstoorde, maar gelukkig komt dat niet heel veel voor. Verder is het een fris en vrolijk moment van wakker worden, heerlijk in het weekend. De les duurt niet te lang, dus je propt hem er zo even tussen in het ochtendritme.

Wil jij ook meedoen met de les van Steffi de Pous? Sta dan in het weekend ietsje eerder op, druk voorzichtig op het ‘aan’ knopje van de televisie. Na de aftiteling begint jouw weekend heerlijk ontspannen. Een aanrader!

Source:Net5.nl

Source:Net5.nl

Waar? Net 5

Wanneer? 8.25 uur op zaterdag en zondag

En heb jij de eerste aflevering(en) gemist? Ga dan naar Yayoga voor uitzending gemist! Ook handig op een maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag…

Geen excuses meer over dus om in de ochtend aan yoga te gaan doen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *