Win, win, win!! Method schoonmaakpakket!

Wat doe je op een warme, bloedhete dag in juli? Natuurlijk… schoonmaken! Nooit, he.. echt nooit heb ik zin in schoonmaken, maar gelukkig als een klein kind was ik toen er een grote doos vol schoonmaakproducten aan de deur werd afgegeven. Ter review… !

Ik heb een nieuwe partner, voor Blissings om wel te verstaan, en ik ben daar heel gelukkig mee. Reclame is eigenlijk helemaal niet zo mijn ding, maar met de start van Blissings had ik wel het voornemen mooie verbindingen te creëren, niet alleen voor mijzelf, maar ik breng ook graag mijn lezers in verbinding met de juiste bedrijven, de juiste producten… omdat ik zelf ervaar hoe je soms door het bomen het bos niet meer ziet.

Toen BigGreenSmile.nl mij benaderde voor een review was ik dus, zoals altijd, ook even sceptisch… Maar na het bezoeken van hun webwinkel was ik zo blij ( en daar heb ik ze mee gespamd). Geweldige producten, die precies in mijn straatje passen en dus ook in dat van jou. Dus ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe partner…! Alles onder één dak en niet teveel zoekwerk om een nieuw product te vinden.

En… BigGreenSmile.nl verwent jou met een super leuke win- actie, speciaal voor lezers van Blissings!

Een enorm gulle doos vol natuurlijke schoonmaakmiddelen van Method als win-actie voor jou!

Inderdaad, jij kunt exact hetzelfde pakket winnen! Een pakket ter waarde van € 29,50, waar je je hele huis tijdens de zomerschoonmaak bij 30 graden kunt doen! Hoe leuk is dat?!
Maar uiteindelijk wil je natuurlijk eerst weten hoe deze producten bevallen.. !

Method is echt een innovatief schoonmaakmerk en wil schoonmaken leuk en milieuvriendelijk maken, dat zie je terug in de kleurtjes, de geurtjes én de verpakkingen. Zelfs hun promotiemateriaal is grappig en happy.

Ze gebruiken 100% veilige ingrediënten! Geweldig als je kinderen of huisdieren hebt én een hart voor onze aarde. De verpakkingen bestaan uit maïs of uit in elk geval biologisch afbreekbaar materiaal en flessen worden gemaakt van gerecycled plastic. Geen giftige cocktails, maar ingrediënten van planten. Geen chemische prikkeling in je neus, maar heerlijk fruit- achtige en bloem-achtige geuren.
En de geuren zijn echt heerlijk, stuk voor stuk.

Verwacht bij mij geen voor en na foto’s. Want wat voor zin heeft dat? Alsof ik mijn toilet fotografeer vóór ik hem schoonmaak en het vervolgens online zou delen! Die foto’s zijn altijd een beetje nep. De ervaring daarentegen is echt, dus wat heb je liever?

Method in de keuken.

SONY DSCAfwasmiddel clementine. Het eerste wat er aan moest geloven was de afwas en het was vast geen toeval, want die had ik dus nog niet gedaan, sinds de vorige dag. Aangekoekt? Ja, dus! Het afwasmiddel heeft de geur van clementine, een citrusvrucht die lijkt op een mandarijn. Het doet absoluut zijn werk, zelfs bij de laatste borden en pannen heeft het nog een sterke waskracht, alles werd keurig schoon. De geur is heerlijk, je wordt er echt blij van! Al vele malen heb ik pogingen gedaan om natuurlijk af te wassen, bijvoorbeeld met citroen of baking soda… Dat werkt bij mij écht niet. Een afwasmiddel kocht ik dus altijd al kant en klaar. De fles van Method kost € 2,99, maar heeft een inhoud van 532 milliliter. Wat ik zeer positief vind is het doseersysteem. Een pompje! Heb jij de neiging teveel te gebruiken? Opgelost met deze fles. En één pompje is dan ook echt voldoende voor de hele afwas!

 

SONY DSCSONY DSCMethod Power foam afwasmiddel, met citroen en munt, het schuim werkt dieper in op vetvlekken. Het werkt inderdaad goed. Mijn ovenschaal werd super snel schoon! Ik was eigenwijs en heb deze foam óók gebruikt voor het schoonmaken van de kraan en het aanrecht. Een aanrader! Het werkt zeer snel en effectief en wederom weer die heerlijke geur! Het schuim is niet zeer stevig, dat kan misschien ook niet met natuurlijke materialen. Zoals je kunt zien zakt het wat sneller van het oppervlak af, maar goed… Een doekje er over heen en je bent klaar!

 
Method in toilet en badkamer.

SONY DSCDe toiletreiniger heeft een fosfaatvrij formule van melkzuur, niet toxisch, dus met een gerust hart spoel je je toilet door. Het werkt prima. Voor mijn toilet gebruikte ik zelf altijd azijn en/ of soda. Wat wel werkt… Maar die geuren zijn niet altijd zo gezellig en azijn is ook lastig onder de rand van de toiletpot te brengen! Ik was dan ook best wel gelukkig met mijn heerlijke geurende toilet… Dit middel is een blijvertje! Het enige nadeel aan de fles vind ik de sluiting. Het is een geïntegreerde dop, dus draai je de dop open voor het gebruik. Ik vind dat persoonlijk niet heel fris en ook lastig, wanneer het product is gebruikt.

Voor de tegels en de buitenkant van de toiletpot heb ik de badkamerreiniger spray gebruikt. De spray zelf heeft bij mij de neiging tot haperen, maar verder werkt het product geweldig. De geur is een combinatie van eucalyptus, bergamot, limoenblad en citroen… Hemels… echt heerlijk! Echt heel wat anders dan mijn blok muffe Aleppo… Ja, inderdaad, er zitten echt wel nadelen aan schoonmaken met natuurlijke zepen. De geur is er wat mij betreft een van. Ook met de badkamerreiniger kan ik niet anders dan tevreden zijn en dat geldt evengoed voor het schoonmaken van de badkamer zelf.

En ik word blijer en blijer, begrijp me goed… Ik ben echt tevreden met Aleppo en azijn, maar schoonmaken is niet altijd leuk. Het is iets wat je hóórt te doen, een must.. Het is misschien een persoonlijk dingetje, ik zei het al zo vaak. Ik ben van de geurtjes, ik hou absoluut van lekker fris. Dat mis ik met azijn, soda en Aleppo en ik merk dat ik schoonmaken toch wel leuker vind met lekker geurende producten… en ik ben al helemaal gevoelig voor de verpakking… Belachelijk, maar waar. De verpakkingen van method zijn leuk en ze staan dus gewoon open en bloot in mijn huis, een blok Aleppo stop ik weg maar dat leuke flesje allesreiniger mag gezien worden. Tja…

 

Wat zit er nog meer in het Method pakket?

SONY DSCMethod allesreiniger spray, een spray op basis van mais en kokosnoot. Het vuil vliegt er af, sprayen, doekje er over en klaar. Ideaal voor tafels, deuren, het aanrecht en wat dan ook! Wederom een heerlijke geur van roze grapefruit, bloedsinaasappels en cassis. Ook bij deze spray hapert de spray zo nu en dan, maar al met al een heerlijk product om snel even wat schoon te maken. Deze spray vind ik dus zelf erg prettig. Normaal gesproken maak ik voor deze momenten een sopje van soda, maar nu ben ik sneller klaar, ja.. blij mee!

SONY DSCMethod glas reiniger. Ja!! Streeploze ramen, super handig wanneer je kids hebt die te pas en te onpas hun handen op je ramen plaatsen of een schapendoes die met zijn hete adem het bezoek opwacht… Vlekken op de ramen zijn mij niet onbekend. En ook voor dit schoonmaakwerk maak ik normaal gesproken een sopje, best wat werk dus, wat er wel eens toe leidt dat ik de vlekken gewoon negeer. Met deze spray werk je ze gewoon super snel weg. Weer geen schadelijke ingrediënten en een heerlijk geur van munt en eucalyptus in een handige spray. Een aanrader!

SONY DSCMethod vloerreiniger met citroen en gember. Dit is een bijzonder product! Je kunt het gewoon op de vloer sprayen en vervolgens met een dweil afnemen. Of ik dat prettig vond? Nee, niet echt, althans… wel in het toilet, maar niet voor de grote oppervlaktes. Ik heb vervolgens gewoon wat aan een emmer water toegevoegd en dat werkt wel fijn! Dit product ruikt iets minder intens, maar dat vind ik zelf dan weer minder erg. Grote oppervlaktes hoeven van mij niet intens te ruiken, dat is veel te overweldigend. Een intelligent product!

En dan als laatste….

SONY DSCEen Method handzeep in pompje. Tja… Ik maak mijn eigen handzeep, maar wederom is Method verleidelijk! Een mooie verpakking en de geuren van lavendel en bergamot. Dit is een product wat ik niet snel zou kopen, maar doe jij dat normaal gesproken wel, dan is het zeker ook weer een heerlijk product.

Al met al dus dik tevreden over de producten van Method, maar… jij wilt natuurlijk weten of ik ze blijf gebruiken?!

Ik hou van eenvoud, dus al deze flessen in mijn kast is mij teveel van het goede. Toch zijn er een aantal producten die mij blij verrast hebben en waar ik ongetwijfeld heimwee naar krijg als ze op zijn. Dan heb ik het over de toiletreiniger, de glasreiniger, het afwasmiddel én de spray van allesreiniger, stuk voor stuk heel fijne producten! De kans is dus groot dat ik die blijf gebruiken!

Wil jij Method zelf uitproberen, je eigen ervaring op doen? Speciaal voor jou, als lezer van Blissings, heeft BigGreenSmile.nl een win- actie bedacht!!

3 lezers krijgen het totale pakket ter waarde van € 29,50 cadeau!

Wat moet je doen? Klik op onderstaande afbeelding en vul de vragen in! Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

En natuurlijk deel jij deze win- actie met al je lieve vrienden, toch?! Deze actie is helaas verlopen. Keep in touch voor nieuwe acties, volg Blissings op Facebook of Instagram!

MDETOXKIT_large

Deze actie loopt tot 1 augustus 2015.

 

9 Comments

  1. Omdat ik hart heb voor het milieu én ook voor mijn gezin houd ik het huis graag schoon met de schone producten van Method!

    • :) Luus, ook even op het plaatje van het schoonmaakpakket klikken, onder aan het artikel en invullen, hoor! Anders doe je niet mee.

  2. Wat een schitterende actie, ken de producten nog niet. Zou een mooie gelegenheid zijn er kennis mee te mogen maken

  3. Ik ben al vanaf het begin fan van Method producten. Inderdaad heerlijke geuren en fantastisch schoonmaken dat ze doen! Alles is in een handomdraai schoon en fris …super! En de verpakking is van een geweldige kwaliteit en ook nog mooi om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *