Win een weekendticket voor het Spiriosa festival!

Ooooh, het seizoen van de festivals, voor iedereen wat wils. Hoe heerlijk is het toch, wanneer de zomerse dagen tot laat in de avond duren! Muziek galmt over de velden en de zon brandt op je gezicht.
Het ene festival is nog niet voorbij, het volgende staat al weer voor de deur. In elke provincie speelt wel wat af en eind augustus kun je terecht voor een heerlijk intiem festival in Limburg…

10577019_719542414767612_8557777334849591423_nHet Spiriosa Festival… En jij kunt een weekendticket winnen!

Het Spiriosa Festival is een nieuw festival in Schinnen, 2015 is de 2e editie. De 1e editie in 2014 werd geweldig ontvangen en het Spirosa Festival heeft alles in zich om  uit te mogen groeien tot een groot herhalend festival!

Wat maakt het zo bijzonder?

Je vindt er mediums, edelstenen, kaartleggers, healers, alles wat je kunt verwachten op een spiritueel festival. Maar als festival is Spiriosa ook knetter creatief, je kunt er meedoen aan workshops, luisteren naar lezingen, maar evengoed ook heerlijk eten. Er zijn bandjes, er wordt muziek gemaakt, je kunt er hangen, je kunt er dansen en jezelf eindeloos inspireren en uitdagen.
Zeer interessante deelnemers geven workshops als Trancedans, Pranayama, jongleren, soulretrieval, lachyoga en nog zoveel meer, erg leuk!

Naast al deze boeiende workshops vind je er ook een Happymarkt, waar je op je gemak kunt neuzen tussen handgemaakte/ zelfgemaakte artikelen. Maak een praatje, doe een dansje, alles kan!

10433062_722645167790670_5880202524704025333_nHet festival is een heerlijk low budget festival, voor € 10,- scoor je al een dagticket en voor € 18,- een weekendticket, in de voorverkoop weliswaar, dus wees er vroeg bij! De prijzen zijn inclusief lezingen en workshops en kids tot 15 jaar zijn gratis. Leuk? Super leuk!

Het Spiriosa Festival heeft een heerlijke layback sfeer! En jij kunt er bij zijn, want ze stellen twee weekendtickets voor lezers van Blissings beschikbaar, gratis en voor niets!

Wat moet je doen om een weekendticket te winnen?
Eerst dit heerlijk gezellige filmpje kijken van vorig jaar, net zo enthousiast worden als ik en vervolgens het onderstaande formulier invullen!! Vertel in geuren en kleuren waarom jij dit weekendticket wilt winnen! Jouw mail komt bij het festival terecht, niet bij mij, dus heb je vragen? Stel ze dan aan de organisatie! (Actie is gesloten, helaas!)

Waar en wanneer?

29 en 30 augustus 2015
Bij de oude Steenfabriek Plinthos in Schinnen! ( Limburg)

 Meer informatie?
 www.spiriosafestival.com
www.facebook.com/spiriosa
www.twitter.com/spiriosa

Photocredits: Marc Bogman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *