Win een prachtig Macrovita pakket!

Dierproefvrije, biologische cosmetica zonder genetisch gemodificeerde plantextracten, maar met organische actieve ingrediënten en huidverbeterende vitaminecomplexen. Dat is Macrovita.

Ik kende het bedrijf nog niet, ze stonden plots voor mijn neus met een geweldige ambitie en een gedachte die perfect past bij jou en mij.

En jij, als lezer van Blissings, kunt hun producten winnen! Een reispakket ter waarde van € 26,50….Jippie!

Het bedrijf en de webshop Metolijf.nl is de Nederlandse tak van het Griekse Macrovita: ’s werelds eerste natuurlijke cosmeticamerk op basis van olijfolie. Ze hebben hun eigen olijfgaarden op Kreta, waar de boeren een deel van de winst direct terug geïnvesteerd krijgen in hun onderneming. Zo houden ze kwaliteit consistent en zijn boeren niet afhankelijk van subsidies van de overheid. En daar houden we van!
ArganposterBij Macrovita is duurzaam ondernemen geen doelstelling, het hoort gewoon zo te zijn, al het andere is al lang geen optie meer. Ze letten voortdurend op de voetafdruk die ze achter laten en als het even kan springen ze op de fiets om bestellingen weg te brengen.
Naast het introduceren van het merk is er ook een Macrovita City Spa in Haarlem, waar je diverse wellness- behandelingen kunt ontvangen met de natuurlijke producten, dat is weer eens wat anders! Het pand is aangekleed met fairtrade producten, biologisch of organisch en ze richten zich op een toekomst zonder fossiele brandstoffen.
Al met al dus een bedrijf wat je in de gaten mag houden en dat vinden anderen ook.

Macrovita Nederland is onlangs genomineerd voor de Groene Mug Bokaal voor 2016, een duurzaamheid award die bedrijven in het zonnetje zet die echt, echt goed bezig zijn! Een Haarlems initiatief, omdat men begrijpt dat het beter kan.

En om dát te vieren mag Blissings 1 lezer heel blij maken!

Wat dacht je van een luxe Olive & Argan pakket? Hierin zitten in een leuke reistas, een bodylotion, shampoo, hair conditioner en douchegel van het luxemerk Olive&Argan. Organische en natuurlijke ingrediënten, op basis van arganolie, super producten speciaal voor jou ter waarde van € 26,50!!

Je weet hoe dol ik ben op Arganolie! Ik zou er snel bij zijn!

Wat moet je doen?

– Like de facebookpagina van Metolijf.nl
Stem op Metolijf.nl, voor de Groene Mug… vóór 15 februari 2016! (Natuurlijk steunen we goede bedrijven, toch?!)
– Vul onderstaand formulier in met jouw motivatie om te winnen. Jouw reactie komt rechtstreeks bij Metolijf.nl!

Helaas meedoen kon tot 15 februari 2016! Volg Metolijf.nl op facebook voor meer acties en aanbiedingen, of volg Blissings!

Meer informatie over het product Macrovita vind je op Metolijf.nl, waar je direct ook al hun mooie producten kunt vinden!
De spa waar je heerlijk natuurlijke wellnessbehandelingen ontvangt vind je hier.. Cityspahaarlem.nl

Succes én geniet ervan! En natuurlijk deel jij de actie met je liefste vrienden, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *