Win actie natuurlijke schmink!

Van het één komt altijd het ander, dat is het aller leukste van schrijven op Blissings! Je leert mensen kennen, je legt connecties en je kunt je lezers altijd weer verwennen met een win actie! Jaaaa!! We hebben er weer één… win, win, win!

En hoe tof ook, want schreef ik vorige week nog over mijn bezorgdheid rondom de slechte schmink waar we onze kids mee insmeren rond tijden van Halloween, Sinterklaas en kinderfeestjes… nu is de oplossing daar! Naar aanleiding van het artikel ‘schmink’ bedacht Inge van Ingeschminkt.nl een super leuke winactie voor jou!

Wat kun je winnen?

5 kleurtjes natuurlijke schmink van het merk Elegant Minerals, te koop op de website van Inge. Deze schmink is vrij van chemische kleurstoffen én parfum en heeft een basis van jojobaolie. Daarnaast is deze schmink ook nog eens dierproduct- en dierproefvrij! Ter waarde van €14,75!

5 kleurtjes naar keuze, voor jou, van deze prachtige kwaliteit schmink! Op het gezicht van jouw uk geen chemicaliën meer!

Tijgers

Ingeschminkt.nl

 

Bij Inge kun je dus terecht voor een natuurlijke schmink, maar ze geeft ook advies, workshops en is in te huren op kinderfeestjes en evenementen. Haar portfolio vind je op de website en is zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Wat moet je doen om te kunnen winnen??

1. Schrijf je in op Inge’s nieuwsbrief. Dat doe je hier!

2. Vind de antwoorden op de volgende 3 vragen middels haar website of op youtube:

  • Wat heb je bij deze schmink niet nodig, maar bij “gewone” schmink wel?
  • Wat kost een workshop schminken?
  • hoe breng je grotere vlakken aan met deze schmink?

3. Vul het onderstaande formulier in met je antwoorden en je motivatie om te winnen! Jouw antwoorden komen rechtstreeks bij Inge! Spannend!

Meedoen kan tot 27 november, net op tijd nog voor Sinterklaas! En natuurlijk deel je de actie met andere ouders, hoe minder kinderen er rond lopen met chemische snoetjes, hoe beter!!

(Helaas, je hebt de actie gemist? Like Blissings en IngeSchminkt.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en natuurlijke schmink!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *