Disclaimer

Alle informatie en artikelen op Blissings.nl zijn gebaseerd op de mening van de schrijfster en hebben de bedoeling de lezer te stimuleren tot een gezondere leefstijl en het maken van eigen beslissingen, ná overleg met specialist of behandelend arts. De schrijfster is geen arts, specialist of beauty consultant in enige vorm en is ook niet van plan er één te zijn. Lezers worden aangeraden eerst met de behandelend arts, huisarts of specialist te overleggen, voor ze beslissingen maken die invloed kunnen hebben op hun gezondheid, geestelijke of lichamelijk conditie. De informatie op deze website is niet bedoeld om een diagnose te stellen, in welke vorm dan ook en heeft niet het doel mensen bij hun behandelend arts weg te houden of medicijnen te vervangen. De schrijfster van Blissings.nl adviseert ten alle tijden waarde te hechten aan een goede verstandhouding met gezondheidsprofessionals. De informatie op deze website kan niet gezien worden als medisch advies of als informatie om een eigen diagnose te stellen.

Informatie, gedeeld op deze website, moet gezien worden als informatie vergaard uit eigen gebruik en/ of traditioneel gebruik. De gezondheidsclaims zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs. Het is aan de lezer om te begrijpen dat dergelijke claims ook moeilijk te bewijzen zijn. De schrijfster is op geen enkel moment in de veronderstelling enig bewijs aan te kunnen dragen en de informatie op deze website mag niet gezien worden als preventie, behandeling of genezing van welke ziekte of conditie dan ook.

De EFSA doet op dit moment een onderzoek naar kruiden en planten en hoe men met dit soort gezondheidsclaims overweg zou moeten gaan. Meer informatie vind je hier. Informatie over voeding, kruiden en planten zijn niet wetenschappelijk bewezen.

Met het lezen van deze website ga je akkoord met de totale verantwoording voor je eigen gezondheid, gedrag en beslissingen. Neem nooit iets voor waarheid aan op websites( ook niet op Blissings.nl), zonder gedegen verder onderzoek, zonder overleg met specialisten en of artsen betreffende het onderwerp. 

Artikelen van Blissings.nl dragen copyright, zonder toestemming mag geen enkel artikel gekopieerd of verspreid worden. Doorverwijzingen zijn mogelijk, mits auteursrecht,bronvermeldingen en links vermeld worden.