Wie is Blissings?

Project3

Ik blog al heel wat jaartjes, zo had ik het blog ‘Mamaskronieken’, waar ik de avontuurtjes van mijn 2 kleine ukkies kwijt kon en begon ik de site ‘Awakenedby’, met als doel mensen te verbinden. Ik schreef mee in het boek ¡Ondersteboven! , waar kort geleden een nieuwe druk van is uitgekomen. Maar kleine kindjes worden groot en interesses veranderen en vinden hun plaats, integreren en breiden zich uit.

Voor mij was het eerst yoga, toen waren het spirituele en intuitieve cursussen. Het was de weg terug naar goede voeding en bewust worden van wat we allemaal met ons lichaam doen. Ik ben op zoek naar een leven, waarin ik zo puur mogelijk kan zijn en dat zorgde er dan ook voor dat mijn oude blog niet meer voldeed.

Weg met de hokjes, weg met de kaders, mijn interesses vliegen van de ene naar de andere kant! Van yoga naar kleding, van kunst naar voeding, van mijn huis naar kids. Ik ben een yogi, heldervoelend en hóóggevoelig, een gecertificeerd healer, een schrijfster, een ontdekker, een fotograaf …én ontwerpster van mijn eigen meditatielijn Pure Prana Label. Maar boven alles ben ik ‘ik’… zonder label. Ik leef mijn leven zo puur mogelijk, op het gebied van voeding, verzorging en intuïtie en ontdek dagelijks nog nieuwe mogelijkheden om dat te doen.

Ik hoop je te inspireren tot het zoeken naar jouw authenticiteit, jouw zijn, jouw ik en van daaruit te kiezen voor alles wat goed voor je zal zijn.

´Blissings’ betekent ‘Blessings with a kiss” en dat is wat ik jou toe wens, al het goeds vanuit mijn hart, bezegeld met een kus!Project4

 

 

 

 

 

Bewaren

21 Comments

 1. Via een ander kwam ik op je blog ,geweldig ,zo te lezen hebben we veel gemeen zeker op het spirituele vlak ,ze zeggen dat mensen die spiritueel zijn ingesteld ,erg creatief zijn ,ik moet het wel geloven ,ik heb tig hobby,s ,en doe aan tai chi ,
  je cosmetica recepten zijn erg leuk ,mijn printer maakt weer overuren ,thanks ik volg je ,groetjes Eliane

  • Wat een ontzettend lief berichtje! Ik heb een dikke smile op mijn gezicht!
   Dan hebben we zeker veel gemeen :) Leuk dat je me volgt, dank je wel! Ik hoor altijd graag hoe het je bevalt, dus laat het me maar weten, wanneer je een recept hebt uitgeprobeerd :)
   Liefs en heel erg bedankt voor je lieve berichtje! Cindy

 2. Hoi Cindy, Wat een ontzettend leuke website! Ik blijf lezen en kom gewoon deze morgen nergens meer aan toe…. moet zo zijn waarschijnlijk.
  Ik herken zoveel in jouw gedachtegang alleen jij schrijft het op en ik zit ermee in mijn hoofd, omdat niet altijd iedereen het wil horen. Bijv. het stuk over de zon zoo mee eens en over alle toxische stoffen in verzorgingsmiddelen, ga zo maar door.
  Had ik maar 1% van jou om zo gemakkelijk en creatief te kunnen schrijven,
  ben zo aan het worstelen met tekst voor mijn website die ik sinds Januari heb opgestart. Achja …ieder z”n vak.
  Ik vind echt dat je iets heel moois toevoegt op internet!
  Dankjewel en ga zo door!
  Liefs Daniëlle

 3. Hoi Cindy, toevallig op je blog terechtgekomen naar aanleiding van het googlen van ‘zuiveringszout’. Ik had er mijn vraagtekens al bij maar ga het nu gebruiken voor een voetenbad ipv het te drinken :-). Mooi vormgegeven blog heb je! Ook ben ik via jou op de personality test terechtgekomen. Jeetje wat accuraat, verbazingwekkend. Een Mediator ben ik. Denk dat ik een regelmatige bezoeker van je blog word, ben nog lang niet uitgelezen. Bedankt!
  Groetjes Mary

  • Hi Mary, wat leuk en dank je wel :)
   De MBTI is echt verbazingwekkend accuraat, ik vind het een heel fijne test en met vrienden praten we regelmatig er over. Je snapt heel snel de uitgangspunten van jezelf, maar ook de mensen om je heen. Erg leuk is dat!
   Je bent hartstikke welkom! Liefs Cindy

 4. Kort geleden heb ik vanuit Ghana via een kennis 2 grote stukken black soap gekregen zo uit de natuur met de hand gemaakt. Iets voor handel? 2* 1 kilo ofzo.

 5. Geweldig artikel. Arjan deelde het op Facebook. Ik kom net als hem uit Borculo en besef pas enkele maanden echt dat ik hoog sensitief ben. Tot nog toe vooral nadelen gezien, en ergens ook wel voordelen, maar vooral voor anderen, wat in het artikel ook naar voren komt. Jij verwoord het praktijk gericht, zoals ik het zelf ook al had gezien, maar meer dienstbaar, alsof je andermans knechtje bent.
  Nu weet ik dat ik ook de touwtjes in handen kan hebben en houden.
  Dank je wel voor dit inzicht.

  • Wat mooi, Robert! Arjan vertelde me al dat het goed ontvangen was door je en ik waardeer het heel erg dat je me dit persoonlijk laat weten. Ik weet uit ervaring dat het gevoel waar je het nu over hebt heel hardnekkig aanwezig kan zijn, het vraagt wat acceptatie, maar uiteindelijk is Hsp zijn op vele fronten een heel fijne eigenschap :) Ik wens je nog veel fijne inzichten toe en hoop dat je kunt groeien in het positieve wat het hoog sensitieve kan brengen. Liefs Cindy

 6. Hi Cindy,
  Ik wilde je ff weten dat ik je artikelen erg informatief en leuk geschreven is.
  Ben blij om te lezen dat er meerdere mensen zijn, die op zoek zijn naar natuurlijke producten en beseffen dat er meer leuke ontdekkingen in het leven zijn.

  Blijf vooral leuk bloggen :)

  groetjes,
  Jayant

  • Dank je wel Jayant, heel fijn om te horen, ik vind het ook erg leuk om op deze manier in ‘contact’ te komen met gelijkgestemden! Zo fijn ook om zo nu en dan dit soort berichtjes te ontvangen, dank je! Liefs!

 7. Hoi Cindy,
  Ik voel me dankbaar en ‘blessed’ dat ik jouw mooie site heb ontdekt. Ik vind veel herkenning maar ook nieuwe inzichten, praktisch en spiritueel, geweldig!
  Dankjewel!
  Liefs, Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *