Weet wat je eet

Zin in wat duidelijkheid rondom gezond eten? Ook zo moe van al die tegenstrijdige berichtgeving?
Tijd voor een nieuw overzichtelijk boek!

Journalist Daan de Wit, bekend van zijn grondige onderzoeken rondom de Mexicaanse griep en zijn diepe interesse voor het nieuws achter het nieuws, waarbij hij altijd de onderste steen boven wil halen, heeft zijn kundige research gebruikt om de grootste mythes rondom voeding weg te strepen, te verduidelijken en samen te voegen in een overzichtelijk boek.

Daan legt verschillende eet stijlen naast elkaar, zoals bijvoorbeeld Paleo, maar ook de Ayurveda, een zeer oude leer over voeding en genezing. Hij combineert de kennis van diverse methodes met elkaar, vergelijkt ze en legt ze naast de huidige wetenschap, die niet altijd zo geweldig uit de bus komt.
De oudste voedingswetten lijken de basis te zijn van een gezond leven en dit boek geeft je er veel eye openers in mee!

Wat ik persoonlijk geweldig vind aan dit boek is dat er meer aan het licht komt, precies wat ik hoopte bij een boek van Daan. Dit boek geeft een helder verband tussen gezonde voeding en je gezondheid.

Hij vertelt je bijvoorbeeld over het nut van cholesterol en ook waarom het zo moeilijk is om gezond te eten, dat je in een fuik loopt met al het zoets (we hadden het er hier op Blissings ook al eens over). Ook laat hij je zien dat ons gebit niet slechts ten prooi ligt aan slechte hygiëne, suikers en fout poetsen, maar dat het direct reageert op goede voeding, dat het bepaalde voedingstoffen nodig heeft om sterk te kunnen blijven. Je gebit leeft!

9200000045945044

€ 24,95 bij Bol.com

Voor wie zich al tijden verdiept in gezonde voeding is dit een boek van thuiskomen, van overzicht!

Voor wie op zoek is naar een gezondere levensstijl is dit een geweldige aankoop of een heel mooi cadeau om te ontvangen!

Of je nu in de kinderschoenen staat van een nieuwe gezonde levensstijl of al een eigen onderzoek gestart bent in de waarheid. Dit boek is zeer welkom!

Prijs: € 24,95

Een inkijkje vind je op weetwatjeeethetboek.nl
Je koopt het bijvoorbeeld hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *