Review! The afterlife of Billy Fingers

Ooh jongens, ik ben zo enthousiast! Tussen de bedrijven door ving ik op dat een lieve vriendin van mij onder de indruk was van een boek wat ze had gelezen. Mijn luistervink-oortjes sprongen open en ik hing aan haar lippen. Een interessant boek?? Vertel!

Het boek heet ‘The afterlife of Billy Fingers’, helaas in het Engels geschreven en nog niet in het Nederlands vertaald. Maar wanneer je enigszins met Engels uit de voeten kunt, dit boek is goed te doen, dus ren niet direct weg…

(Heb je nu echt moeite met Engels? Vanaf 14 oktober verschijnt hij in het Nederlands, reserveer hier. )

Dit boek gaat je blik op leven en dood volledig veranderen!

We kennen wellicht allemaal wel de bijna dood ervaringen, waarbij mensen een sluier voor ons durven opliften. Mensen met bijzondere ervaringen, ervaringen waar ze niet meer onderuit kunnen en wat ze graag delen, ongeacht of ze nu geloofd zullen worden of niet. Ze delen wat er met hun gebeurde nadat zij hun ogen sloten en vóór ze weer bij ons terug kwamen.

Zeer interessant vind ik deze verhalen en veel troost heb ik er uit gehaald. Toch restte bij mij altijd nog de twijfel… Want bijna dood… is nog niet echt dood. Wat zou er gebeuren als je niet terug komt? Ik ben een gelover, maar ook nieuwsgierig, een onderzoeker en ik smacht naar meer informatie wat bij mij als herkenning aan kan voelen.

20150923_160808En daar kwam Billy Fingers, die overleed in een auto ongeluk en na zijn dood zijn beleving wist over te brengen aan zijn dierbare zus. In tegenstelling tot de bekende bijna doodervaringen vertelt Billy Fingers zijn doodervaring, tot in detail, van zijn scheiding met het lichaam tot het moment waarin hij afscheid neemt van zijn ziel.

Het boek brengt je door verschillende stadia van de dood en legt ook uit waarom mensen met verschillende bijna dood ervaringen komen, waarom mensen soms een Jezus- figuur zien, waarom ze soms familieleden zien en waarom soms juist niet. Hij vertelt over de keuze van reïncarnatie, maar evengoed over zijn ‘niet weten waar hij precies is en wat er nu allemaal gebeurt’.
De herkenning van gebeurtenissen uit bijna dood ervaringen is ook in zijn verhaal aanwezig, maar zijn verhaal gaat nog veel veel verder.

Zijn zus, die zijn boodschappen mag ontvangen, twijfelt aan haar heldere verstand, zoals wellicht ieder nuchter persoon dat zou doen en Billy weet haar met subtiele boodschappen te overtuigen en haar dichtbij de staat van zíjn ‘zijn’ te brengen, zij vangt een glimp op van hoe het moet zijn om dood te zijn. En de lezer zodoende dus ook!

9200000030478890

€ 12,19 Breng mij naar Bol.com!

Ik begon het boek vol herkenning, ik had immers al eerder ervaringen gelezen, in het midden van het boek riep ik”ohhoh!”, kort daarna volgden wat tranen en op drie kwart van het boek merkte ik op dat mijn mond open hing. Geïntrigeerd bevond ik me in een realiteit door diverse dimensies heen en ik was niet van plan enig onderbreking aan te brengen.

Binnen een dag was het boek dus uit en een absoluut aanrader voor een ieder die op het pad der spiritualiteit zijn weg zoekt!
Het liefst duw ik het boek nu onder de neus van een ieder die mijn pad kruist, maar ja… Niet iedereen zal er voor open staan.

Zoals voor elk boek geldt… Het komt op je pad wanneer je het nodig hebt.
Ben jij klaar voor de dood- ervaring van Billy Fingers?
Laat me weten wat je er van vond!

 

De Nederlandse versie komt op 14 oktober 2015 uit in Nederland. Reserveer alvast een exemplaar zodat jij hem kunt lezen.

2 Comments

  1. Hoi Cin, ik ben super benieuwd! Eigenlijk zou ik het best in het engels willen beginnen, maar is ook nog een levertijd bij bol.com 4-8 dagen. Dus even afwachten wanneer ik het kan kopen. Maar thanks voor de tip!! Groetjes Csilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *