Spirit Science

Jaren geleden kwam ik uit bij de eerste interessante filmpjes van Spirit Science. Wat jonge mensen die het spirituele bekender wilden maken door op een leuke grappige manier, én ook lekker luchtig, onderwerpen te bespreken in kleine animaties. 

Voor mijn kinderen heb ik een poging gedaan om ze te vertalen, maar dat bleek onbegonnen werk, tenminste… voor mij als persoon. Te weinig geduld om elke zin om te zetten in ondertiteling. Ik besloot een ander middel van geduld in te zetten… Gewoon wachten tot ze zelf Engels zouden spreken. 

En dat moment is daar! Op zijn minst voor de oudste in huis. Nu zij meer en meer ontdekt hoe mediamiek zij wel niet is,  haar interesse begint na te jagen, ervaar ik wederom weer hoe een spirituele zoektocht kan starten. En dat is niet altijd een positieve confrontatie. Zeker wanneer je groeiende bent in een wereld, waar je alles nog niet helemaal kunt plaatsen, kunnen mediamieke momenten niet altijd prettig aanvoelen.

Vóór ervaringen zich mogen verdiepen moet er kennis komen. Waar hebben we het over, wat gebeurt er nu eigenlijk? Hoe bescherm ik mijzelf en hoe sta ik er op een positieve manier in, want gevoelens van angst of zweven in materie is niet iets wat verstandig is, wanneer je gaat experimenteren met spiritualiteit of energetische ervaringen.

Mediteren zonder te gronden… is niet slim. Contact maken met entiteiten, zonder te weten hoe je bij jezelf blijft… is niet slim.

Tijd voor info dus… maar niet van mij!

We hebben het immers nog steeds over pubers…. Wat doet het er toe wat ik zeg of denk?!?!?!

Jonge trendy mensen, die moeten dat gaan doen en dat doen ze! Super leuke filmpjes voor iedereen, niet alleen voor de pubers onder ons.. Ook voor jou en mij. Je vindt ze op Youtube, waar ze inmiddels een heel eigen kanaal hebben gecreerd, vol met interessante onderwerpen.

Hier vind je nu hun eerste filmpjes, samengevoegd in een lange aflevering. Stuur hem door aan je puber, het is echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *