Midwinter kindervisualisatie

Dit weekend is het Midwinter, ofwel Yule/ Joel. Wij gaan dit weekend heel gezellig vieren met onze vrienden, lekker eten en heel veel kletsen! Leuk, ik heb er zin in!

Maar dit weekend start ook de kerstvakantie, veel kinderen zitten er helemaal doorheen, zo moe van de afgelopen weken school. Dit worden twee heerlijke weken om even lekker bij jezelf te komen, waar helemaal niets meer moet. Tijd voor rust!

Rust voor de kids, maar ook voor papa en mama!

Hoe geef je je kind vandaag nog de rust, terwijl er nog kerstdagen aan zitten te komen? Veel kinderen zijn nu namelijk nog hieperdepieper, ook omdat er misschien nog wat cadeautjes onder de boom liggen te wachten!

Heb je wel eens een visualisatie gedaan met je kind? Dit is dé manier om je kind door middel van fantasie tot rust te brengen én te laten ontspannen. Het is een fijn en knus moment samen, waarmee je de prikkels van de afgelopen weken kwijt kunt raken, volledig gereset de vakantie in!

Hier vind je een kindervisualisatie, speciaal voor jullie, voor kids tussen de 4 en 12 jaar. Gratis en voor niets en ik hoop van harte dat jullie een ontspannen vakantie in gaan!

Zorg er voor dat je kind ergens zacht en rustig kan liggen en er niemand kan komen storen. Je kunt dekentjes en kussentjes gebruiken, om het comfortabel te maken. Lees rustig voor en neem voldoende  tijd om je kind even te laten voelen en genieten, vóór je weer door leest. Praat zacht en langzaam, dit helpt je kind zich te ontspannen. Ook wanneer je kind zijn of haar ogen weer opent is het fijn als de rust er nog even mag zijn…

Ik wens je heel veel plezier, geniet van Midwinter….!! Na dit weekend worden de dagen weer langer en komt het licht weer terug!!

Yes!!!!!

happy joel

 ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *