Korting op musical of concert met Bol.com

De herfst en winter komen er weer aan, nee ik snap het, je wilt er nog niet aan denken, maar toch is het zo. De dagen gaan korter worden en de kaarsjes gaan weer aan. Brrr…

In de herfst en winter plannen wij graag uitjes, om de lange winter net even wat speelsheid te geven, want ik heb dan echt mijn doelen nodig om in een goed humeur te blijven tijdens de donkere koude dagen.
Ik kwam een ontzettend leuke actie tegen bij Bol.com die ik met je wil delen!

MusicalwekenBij een besteding van € 50 bij Bol.com krijg je nu € 25,- korting op musicals en concerten. De artikelen die mee doen hebben een paars- roze stempel met de letters ‘Musical en Concert cadeau’.

Wat voor musicals en concerten? Nou… The Bodyguard, Billy Elliot, Holland Zingt Hazes, Musicals in Concert, Beauty & the Beast en Piaf.
Heerlijk toch, zo’n avondje uit?

Ik kan natuurlijk niet voor jou bepalen wat je nodig hebt bij Bol.com, maar Bol is tegenwoordig zo groot en breed dat je er bijna alles wel kunt krijgen. Van waterfles, tot yogamat, van wasmachine tot cd en van Sinterklaas cadeaus tot essentiële oliën. Je kunt het zo gek niet verzinnen, daarom heb ik Bol ook als partner van Blissings. Super makkelijk om door te linken!
En voor mij geldt natuurlijk weer dat wanneer jij via Blissings bij Bol.com bestelt ik een kleine percentage van hun omzet ontvang en daarmee kan ik Blissings laten bestaan. Dus ik waardeer het enorm wanneer je via Blissings bij Bol.com koopt. Je kunt simpelweg op de afbeelding hiernaast klikken om naar Bol.com te gaan!

Maar goed, genoeg over mij… Nu over jou! Welk uitje trekt jou, wat heb je tóch wel nodig en is de actie voor jou aantrekkelijk?

Hoe werkt de actie?
• Koop binnen de actieperiode van vrijdag 4 t/m zondag 20 september 2015 voor ten minste 50 euro aan actieartikelen per bestelling. Alle artikelen met een paars-roze stempel met de tekst ‘Musical & Concert cadeau’ doen mee in de actie.
• Na aankoop ontvang je binnen 2 werkdagen van Bol.com per e-mail een unieke cadeauboncode t.w.v. 25 euro die je kunt besteden aan de volgende musical -en concertproducties: The Bodyguard, Billy Elliot, Musicals in Concert, Holland Zingt Hazes, Beauty and the Beast en Piaf.
• Ga naar bol.com/musical-cadeaukaart om je code te verzilveren. Kies de voorstelling die je wilt bezoeken en vul je code in. De korting wordt tijdens het afrekenproces automatisch verrekend.
• Je kunt de code verzilveren van 4 september 2015 t/m 31 januari 2016. Er kan voor producties worden geboekt in de periode van 1 september 2015 t/m 31 maart 2016.

Ik wens je veel plezier, als je gaat. Een leuke actie voor iedereen die wel een verzetje kan gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *