Korte geleide meditaties

9862024_sWil jij ook meer tijd vrij maken voor meditatie? Maar heb je soms net even dat zetje nodig om het ook daadwerkelijk te doen? Geleide meditaties kunnen je helpen focussen, zonder dat je ondertussen aan allerlei dingen gaat denken. Geleide meditaties zijn heerlijk, omdat je er zo weinig voor hoeft te doen, enkel je zelf mee laten voeren. Maar het resultaat is hetzelfde, je voelt je fris en ontspannen. Je blik is weer zacht en je bezit meer liefde voor de wereld.

Om te voorkomen dat ik af haak in verband met tijdgebrek, oei hoe slecht klinkt dat!!, heb ik ten alle tijden een aantal korte geleide meditaties achter de hand die mijn favoriet zijn. En die hou ik niet langer voor mijzelf! Jippie! Geniet van deze korte geleide meditaties en laat je motiveren tot meer ontspanning gedurende je dag!

Helaas zijn ze allemaal wel in het Engels. Wanneer ik goede Nederlandse meditaties vind, dan zal ik daar zeker een blog over schrijven!

A Fairy Blessing & Healing meditation van The Honest Guys.

Een geleide meditatie, ingesproken door de meest rustige stem die je kunt verwachten. Ik moet bekennen dat ik de eerste keer lachstuipen moest onderdrukken, gewoonweg omdat mijn plaatje van meditatie niet pastte bij de twee heren die deze meditaties posten. Maar oei, kwam ik bedrogen uit en ik heb mijzelf dan ook goed toegesproken op het gebied van oordelen en vooroordelen. Al de meditaties van The Honest Guys zijn magisch! Ze hebben exact de juiste tonatie, het juiste ritme, de perfecte muziek en de stem brengt vertrouwen. Op nummer 1, de geleide meditaties van The Honest Guys… Echt jongens…. Super!

Healing Spirit van de Meditationrelaxclub 

Een rustige geleide meditatie, waarbij muziek ondersteunt en niet teveel aanwezig is, een heldere stem brengt je een helende geleide meditatie.


Open to receive love and abundance van Debra Berndt

Een geleide meditatie waarbij je je leert openstellen voor het ontvangen van liefde en overvloed. Een stukje positieve begeleiding, heerlijk als je even niet lekker in je vel zit!

Light Journey van Lilian Eden

Een rustige geleide meditatie, waarbij de chakra’s opnieuw in balans gebracht worden. Dit is de langste meditatie van alle, bijna 41 minuten lang. Toch wilde ik deze met je delen, omdat het je zoveel goeds kan doen! Heerlijk na een yogasessie of gewoon op een moment dat het je net even te veel is geworden!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *