Boekreview: Het huis van Isis

Geniet jij nog even na van de feestdagen en liggen die drukke dagen eindelijk achter je? Ik ook! Heerlijk die afterparty na het nieuwe jaar, waarin nog niets moet, maar alles mag. Met de vermoeidheid nog in mijn lijf schuif ik sneller op de bank met een dekentje en een heerlijk boek, om zo de balans terug te vinden voor het nieuwe jaar!

Isis 3Dat boek is dit keer Het huis van Isis, een mooie autobiografie, geschreven door Lauri Fransen.
Een spiritueel boek, wat je terug brengt naar de kern, wat alles weer even voor je opfrist.

Lauri werd geboren in een protestants- christelijk gezin en voelt van jongs af aan een verbinding naar meer, het spirituele, het goddelijke. Net als jij start ze met mediteren, zoekt ze naar verdieping. Die verdieping vindt ze door te verhuizen naar mediterrane landen en daar de godinnenculturen te bestuderen. Al snel komt zij in contact met haar eigen verbinding, haar spirituele kanalen springen open en ze legt verbindingen met energieën buiten deze realiteit.
Ze ontmoet gidsen en engelen en wordt uiteindelijk een mediamiek kanaal voor de Godin Isis.
Haar band met de Godin is sterk en jarenlang zit zij in een flow, waarin zij haar kennis wil delen met anderen. Die flow lijkt onophoudelijk, maar op een zeker punt slaat dit om en raakt zij het contact kwijt.
Het is voor Lauri een blanco periode, waarin ze niet anders dan kan reflecteren op wat haar eerder is gebeurd, niet begrijpend waarom het verdwenen is.
Dan plots komt het contact weer terug en vindt zij de diepere betekenis, de diepere lagen van het contact en een oeroud vrouwelijk pad.
Een vrouwelijk pad wat te bewandelen valt voor een ieder.

Isis 2Een heerlijk boek voor januari! De maand waarin je nieuwe plannen draagt voor een nieuw jaar, bezinning en overzicht sleept je mee en helpt je bij het opliften van je energie. De illustraties verdiepen het boek en het boek doet iets met jouw eigen contact met het universele, het ontwaakt de slapende factor na de drukke maand december.

Een echte aanrader! Een kopje thee erbij en 2017 start zoals het zou moeten starten.. in balans!

Te koop bij Bol.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *