Healing Garden festival, win win win!!!

Het komende weekend is het 21 juni, de langste dag van het jaar, de Zonnewende. Al eerder vertelde ik je dat ik veel waarde hecht aan de oude natuurfeesten en ik vind het dan ook geweldig dat er steeds meer initiatieven ontstaan om deze oude tradities nieuw leven in te blazen. Dit weekend is er voor de 3e keer op het Erkemederstrand een echt festival om het hoogste punt van de zon te vieren en dat wordt feest!
En jij kan er bij zijn, want Blissings mag 3 personen blij maken met vrijkaarten!

Driedaags midzomerfestival Healing Garden combineert beats & bewustwording

Vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde om tot een tuin vol verrassingen, inclusief camping.
Boutique festival Healing Garden wil bezoekers, van alle leeftijden, op een toegankelijke manier kennis laten maken met diverse onderwerpen op het gebied van body, mind, soul & spirit. De langste dag van het jaar wordt een weekend lang gevierd met inspirerende workshops, lezingen, meditatie, yoga, wellness, biologisch eten en drinken, live acts en elektronische muziek van o.a. DJ Isis, Arjuna Schiks, Kareem Raïhani, Charles Davos, Forest of Heroes, The Incredible Stacks, Avi Adir en Holger Hecler uit Berlijn.

Van beginners tot healers, van doorgewinterde hippies tot workaholics: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een weekendje verdieping en plezier gunt. Zo kun je tot jezelf komen tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage. Meer te weten komen over quantum touch, het Holografisch Universum, Zen from Amsterdam (‘spiritualiteit zonder onzin’), basenvormende voeding, mandala’s en numerologie. Hoelahoepen op het strand, even zwemmen in het meer, genieten van een (h)eerlijk wijntje, bewust ademhalen, didgeridoo spelen, dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat… Het kan allemaal (en nog veel meer) tijdens Healing Garden – Solstitium Aestivum. Ook voor kinderen is er genoeg te doen – van kinderyoga tot knutselen – en zelfs de hond mag mee..!

Solstitium Aestivum

De openingsceremonie van Healing Garden wordt op vrijdag 19 juni om 18.00 uur verzorgd door sjamaan Kristel van Deursen. De camping gaat een uurtje eerder al open. Tijdens deze derde editie van Healing Garden (eerdere edities vonden plaats in 2009 en 2010) staat de viering van de zonnewende centraal. Speciaal voor deze gebeurtenis componeert het Hemispheres Trance Orchestra onder leiding van Atmani Blok een muziekstuk dat voorafgaand aan de zonnestilstand (zondag 21 juni om 18.38 uur) ten gehore wordt gebracht.

Healing Garden sfeerbeeld 01Tempels, tipi’s & tenten

Er is enorm veel te doen op Healing Garden. De area-namen geven een indicatie van het programma: Main Musica, Chill-Out, Vibration Station, Wellness World, Meditatie Tipi, Yoga Tempel, Speakers Lounge, Workshops, Red Tent, Karavaan van de Liefde, Levend Bewustzijn, Moira Natuurvrouw en de Kids Area. Daarnaast zijn er diverse ‘specials’ die verspreid over het festivalterrein plaatsvinden. Healing Garden biedt mobiele cateraars met biologische hapjes en drankjes (zoals raw food, slow juices, chocoladekunst en überverantwoord biologisch vlees) en er is een duurzame festivalmarkt met uitsluitend zelfgemaakte, ethisch vervaardigde producten.

Een weekendticket is inclusief een plek op de tentencamping – voor caravans en campers is een aanvullend ticket nodig. Dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook beschikbaar. Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie: www.healinggarden.nl.
Wil je eerst de gezelligheid proeven? Hier vind je foto’s!

Win Win Win!!!

flesjes3 x weekendtickets voor 2 personen (t.w.v. 90 euro p.p.) + voor elke winnaar een limited edition RVS waterflesjes van KRNWTR!

3 winnaars kunnen samen met een persoon naar keuze een weekend gaan genieten van een heerlijk zomers festival, vol muziek, healing, yoga en… nog zoveel meer!

Wil jij één van de winnaars zijn?

Stuur Blissings een bericht via de contactpagina en vertel,  in maximaal 300 woorden, waarom jij er dit weekend bij moet zijn!
En wie weet ben jij een van de gelukkigen! (HELAAS DE ACTIE IS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN NU BEKEND)

Winnaars worden bekend gemaakt op Blissings én het bericht wordt tevens gedeeld op de Blissings FB pagina.

 

Wat, waar en hoe?

Healing Garden – Solstitium Aestivum
Wanneer: vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni 2015
Waar: Erkemederstrand – Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)
Kaartverkoop: www.healing-garden.nl/tickets-2
* Weekendkaart (incl. camping vanaf vrijdag): € 90 / kinderen (6-16 jaar): € 35
* Avondkaart vrijdag: € 15
* Dagkaart zaterdag volwassenen: € 35 / kinderen (6-16 jaar): € 15
* Dagkaart zondag volwassenen: € 27,50 / kinderen (6-16 jaar): € 15
* Kinderen tot 6 jaar en honden gratis

 

Healing Garden – Solstitium Aestivum from Healing Garden on Vimeo.

Volg Healing Garden op:
facebook.com/HealingGardenNL
twitter.com/HealingGardenNL
pinterest.com/HealingGardenNL
instagram.com/HealingGardenNL

One Comment

  1. Ooh wat klinkt dat leuk zeg!!! :D heb helaas nachtdienst dat weekend, als je soortgelijke feestjes/festivals weet hou ik me aanbevolen, veel plezier!!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *