Geef eens een boek cadeau!

Het is natuurlijk nog een beetje vroeg en ik wil je zeker niet al horendol maken van stress, maar als je een beetje bent zoals ik dan is het altijd laatste minutenwerk, cadeautjes kopen. En nu de decembermaand twee zuchten hier vandaan is zou je kunnen overwegen dezelfde strategie aan te gaan als ik… Online shoppen.

Ik heb een hekel aan de drukke decembertijden, gelukkig vieren wij dus al geen groot Kerst meer, maar midwinter, maar dan nog deel je zo hier en daar wel een presentje uit. Het is niet dat ik mij verstop en geen winkel meer in ga rond Sinterklaas en Kerst, maar ik doe dat liever zonder lijstje en stress. Ik wil nadenken over wat ik iemand wil geven en niet kopen waar de etalage me toe triggert, dus wat ik koop… dat koop ik online.

In de laatste minuten voor de feestdag heb je meestal je ideeën wel paraat, maar kun je net die winkel niet vinden én/ of de winkel is te ver weg. Omdat je toch echt nog iets nodig hebt kies je dan maar voor plan B, een algemener cadeautje, een luchtje of whatever… Maar het was in elk geval niet wat je van plan was te kopen!

Wij vieren de feestdagen dus heel klein en eigenlijk krijgen alleen de kids cadeautjes, maar ik weet dat dat niet voor iedereen zo geldt! Wanneer je vrienden en familie om je heen hebt die niet oppervlakkig het feestgedruis in gaan wil je ook niet met algemene cadeautjes aan komen, toch?

Dus… de komende periode leek het me leuk je te inspireren met keuzes die je zou kunnen maken, cadeautjes vol diepgang, biologisch of gewoon leuk voor iemand die met spiritualiteit bezig is. Dat scheelt je al weer heel wat zoekwerk!

Geef eens een boek cadeau! Mijn boeken top 4 uit 2015

Voor die persoon die zich graag ontwikkelt, nooit stil staat en blokkades aan gaat. De persoon die zichzelf graag leert kennen, voor de leuke mensen, dus…! Het krijgen van een echt boek, van papier, blijft toch altijd een feestje!

20151105_154821[1] Ken jij of ben jij iemand die, net als ik, 1000 cirkeltjes moet draaien voor hij of zij er achter komt welke richting de juiste is? Het boek ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?‘ is geschreven door de oprichtster van de bladen Happinez en Seasons.

Ze maakt het heel helder hoe ideeën tot stand komen, wat de valkuilen zijn en hoe je bij de kern blijft.

Het boek deelt haar ervaring met het uitwerken van haar ideeën, zoals het magazine Happinez, waardoor je je eens heerlijk kunt verbinden met iemand die door dezelfde processen ging en nu succesvol in het leven staat.

Ze zet je aan het denken en helpt je met het kiezen van een nieuwe richting voor de toekomst, bezield en vanuit je hart.

Een zeer inspirerend boek en zo leuk vormgegeven, lekker luchtig!

Prijs: € 22,50 Dit is het ideale cadeau voor iemand die ik ken, breng me er heen!!

 

9200000036078841Het nieuwste boek van Brené Brown: ‘Sterker dan ooit’.. Ben je ook zo’n fan van Brené die ons er toch keer op keer maar weer op wijst hoe belangrijk het is je kwetsbaarheid te omarmen, om zodoende sterker uit de strijd te komen?

Brené inspireert mij al jaren, ik vind haar down to earth visie, haar warme charisma en haar lezingen geweldig! En wat het fijnste is, het is allemaal gebaseerd op jarenlange studie. Brené is een zeer intelligente vrouw die je op een menselijke manier inzichten brengt, een geweldige combinatie. Ik ben dol op haar boeken, ze brengen je altijd weer zoveel momenten tot bezinning!

Het boek voor de persoon die een zware tijd doormaakt, of juist net achter zich heeft. Brené laat je zien hoe je de zware momenten transformeert naar nieuwe moed.

Prijs: € 19,95 Breng me naar dit boek!!

 

9200000039908696Ik was een groot fan van het boek ‘Als hij maar gelukkig is’, van Robin Norwoods. Ik heb het bij zoveel mensen op de schoot geworpen en elke keer weer opnieuw waren daar wondertjes. Het brengt je zoveel inzichten over waarom je blijft investeren in relaties die niet goed voor je zijn. En ook al lijkt de titel vooral voor vrouwen bedoeld, voor mannen is het evengoed een eye opener.

Nu komt Robin met een nieuw boek ‘Stop liefdesverdriet’. Het ideale boek voor die vriend of vriendin die keer op keer de bodem bereikt na een relatie. We kennen allemaal wel wat mensen die maar niet alleen durven te zijn en elke keer weer in een relatie stappen. Robin geeft je inzichten in je liefdesleven en maakt je bewust van je verslaving aan liefde en aandacht. Een top boek voor iedereen die in cirkeltjes draait en met name wanneer het om ongezonde relaties gaat!

Prijs: € 24,95 Breng me naar dit boek!

9200000046205017

 

Misschien herinner je mijn enthousiasme nog toen ik het boek ‘The afterlife of Billy Fingers’ in één dag uit las?

Dit boek geeft je een heel heldere en gedetailleerde beschrijving over het leven na de dood. Niet door een bijna dood ervaring, maar door de ervaring van Billy Fingers die contact opneemt met zijn zus, na zijn overlijden. Je bent getuige van een heel intens en warm contact, waarbij je stapje voor stapje de processen van de overleden man beleeft. Ontroerend en verlichtend is dit boek. De ideale give away!

Het boek is inmiddels ook in het Nederlands te lezen als ‘Berichten over het hiernamaals’.

Mijn review over dit boek lees je hier.

Het naar het Nederlands vertaalde boek vind je hier. De prijs: € 19,95

 

P.S…. (Ik hou van P.S., jij ook?!)……..

 

1210_ParaVisie_xlargeEn ook al mag je een tijdschrift wellicht geen boek noemen, ik word er net zo blij van! Ik kwam twee super leuke aanbiedingen tegen bij een van mijn partners, waarvan ik weet dat heel veel lezers van Blissings dat erg leuk zullen vinden!

Het magazine Paravisie krijg je op dit moment met 31% korting, je betaalt nu geen € 79,- maar € 49,- voor een jaar. Wanneer je nu bestelt kan dat een heel mooi kerstcadeautje worden! Pak bijvoorbeeld een nummer in en stop er een kaart bij, wat zegt dat het voor een heel jaar is. Wees creatief! Je vindt de aanbieding hier.

Ook op de Happinez zit een flinke korting op dit moment, 32% bij een abonnement! Wanneer je hem cadeau geeft dan stopt hij automatisch na een jaar.  De aanbieding voor de Happinez vind je hier.

 

Heb je nog meer behoefte aan inspiratie? Ben je zelf dol op boeken of zit het ideale boek voor jouw familielid, vriend, vriendin of collega er niet tussen? Mijn favoriete boeken staan allemaal op een rijtje, hier op Blissings, je kunt ze van daar ook direct bestellen!

Genoeg ideetjes, lijkt me zo! Het lijkt misschien wat vroeg, maar voor je het weet regent het cadeautjes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *