Favoriete natuurlijke makeup zomer 2016

Voor wie denkt dat natuurlijk altijd helemaal naturel moet zijn… nou dat klopt. Nee grapje, ik ben graag wel zo naturel mogelijk. Ik hou niet zo van veel makeup, maar er zijn van die producten waar ook ik echt niet zonder kan.

Zeker wanneer je uit gaat, of op de foto moet, dan is makeup bijna een must, maar natuurlijk wil je dat wel zo natuurlijk mogelijk doen.

Ik schreef al eerder over de ingrediënten in mascara en makeup, ik ben me er enorm van bewust dat alles wat je op je huid smeert niet in je voordeel is. Maar ja, wie mooi wil zijn…

Maar het kan wel zo natuurlijk mogelijk!

Mijn favoriete makeup top 5 van dit moment!

dr hausckha mascara

Volume mascara van Dr. Hauschka

Op nummer 1 staat mijn onmisbare mascara van Dr. Hauschka. Een trouwe fan ben ik en ik wijk niet meer af. Dit is de enige mascara waar mijn ogen goed op reageren, hij geeft heel mooie volle wimpers en is super fijn in gebruik. Jammer is wel…hij is niet waterproof. Een goede huilbui, veel regen en je bent een prachtige panda. Maar, over het algemeen houdt hij zich prima. Mijn favoriete mascara al een lange tijd!

Prijs: € 15,50 – 17,95  Shop

 

 

Neobio lipgloss nudeLipgloss care Nude nr.01 van Neobio

Wie mij volgt op mijn nieuwe Instagram account zag hem al voorbij komen. Mijn nieuwste liefde en wat is hij fijn! Een super zachte lipgloss die net dat beetje glans en kleur geeft én je lippen ook nog eens verzorgt. Neobio is nog niet overal verkrijgbaar, ik kocht hem zelf in de gezondheidswinkel, maar online heb ik hem ook voor je gevonden. Voor mij is dit dé lipverzorging op dit moment en ik wilde hem al heel lang met je delen. Een aanrader!

Prijs: € 5,99  Shop ►

LATRSOFRSHROUG_largeLavera Mineral Rouge Powder

Een vaste poedervorm die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Voor die dagen dat je erg weinig geslapen hebt en een klein beetje kleur op je wangen kunt gebruiken. Fijne compacte poeder!

Prijs: € 9,75 Shop ►

Minerale gezichtspoeder/ foundation van Mineralissima

Een zacht natuurlijk  poeder, wat geschikt is voor de gevoelige huid. Ben je niet zo blank als ik? Ze hebben diverse tinten. Dit poeder bevat een natuurlijk zonnefilter!

Prijs: € 14,50  Shop►

Eyebrow style en Care gel van Lavera

LATREYESTYLEGEL_largeVoor de momenten en dagen dat je er lang verzorgd uit wilt zien, maar niet te opzichtig wilt zijn. Ideaal voor sollicitaties dus, op bruiloften en feestjes. Deze gel voor je wenkbrauwen geeft een mooie vorm aan je wenkbrauw, maar laat ze ook voller lijken omdat het de kleur op haalt. Een fijn natuurlijk product wat goed werkt!

Prijs: € 8,50 Shop ►

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *