Een reis door de chakras

Zoals ik al eerder vertelde zit ik weer in mijn energieke achtbaantje, waarbij ik druk om mij heen aan het bewegen ben en geen tijd vrij maak voor mijzelf en rust, omdat het allemaal veel te leuk is om even op de rem te trappen. Verkoop ik zelf meditatieproducten, maar geen moment dat ik met mijn gat op het kussen zit, hoor. Het liefst zit ik op dit moment van ’s morgens vroeg, tot ’s avonds laat strategieën te bedenken en met mijn hoofd in ideeën voor nieuwe producten.

Maar dat gaat als hooggevoelig type natuurlijk nooit lang goed en ik moet echt rem- momenten in gaan bouwen NU!

Ik vond een CD thuis, één die ik ooit mocht lenen. Ja, inderdaad… enig schaamrood op de wangen is gepast, want ik denk dat dat nu inmiddels 5 jaar geleden is. Dus… mis jij je CD? Nou… ehm.. Hij ligt bij mij. Maar als je hem terug wilt, dan bestel ik je een nieuwe, want deze is grijs gedraaid en het hoesje bezit nog weinig kleur.. Zo fijn is deze CD! Geen gewone CD, het is een muzikale, ontspannende CD, zonder zang, die jou in een aantal tracks een volledige reis door de chakra’s laat maken.

Er is geen ontkomen aan, je begint bij het wortelchakra en eindigt bij de kruin, was je in het begin nog onrustig… op het einde ben je volledig helder, geheald en ontspannen.

Je moet er even tijd voor maken dus, moeilijk moeilijk natuurlijk, maar eigenlijk is het kinderspel. Bij meditatie heb ik vooral in deze tijden geen rust, vind ik het moeilijk om te aarden, wiebel ik op mijn kussen, om vervolgens na 5 minuten mijn ogen weer te openen en de afspraak met mijzelf te verzetten naar… morgen. Dat werkt dus niet.. Eigen schuld, dikke bult. Zo simpel is het.

Ik ken mijzelf dus en toen ik deze CD spontaan voor me zag liggen besloot ik dat het geen toeval kon zijn en ik dwong mijzelf even te gaan liggen, music please!

1000004003118203

€ 14,54 bij Bol.com »» Go!

Zucht… Onrust ten top, bij het eerste nummer, wat nu aarden? Ik wil niet aarden..! Ik wil rennen, vliegen en weer doorgaaaaaan! Maar toen ik mijn ogen opende na het laatste nummer herinnerde ik mij weer waarom deze CD mijn favoriet is. Terug bij mijzelf, wakker, ontspannen en knetter helder!

Klaar om weer door te gaan…. Maar nu wel op een gezonde manier!

Ren jij jezelf ook altijd lekker voorbij? Misschien is deze reis door de chakra’s ook iets voor jou! Leg lekker een doek over je ogen( of.. ik schraap mijn keel even… één van mijn mooie linnen oogkussens, blink, blink), zodat je echt even weg bent.. een absolute aanrader deze CD!

 

2 Comments

  1. Chakra meditaties vind Ik echt super chil. Inderdaad heel aardend en verfrissend :). Maar ik doe eigenlijk nooit een geleide; k heb uitgeschreven meditaties (uit een opleiding), die ik dan van te voren nog weer even door lees en dan weet ik t wel.

    • Jaaa!! Dat is ook lekker inderdaad, vind ik ook! Helende reizen, heb je die wel eens gedaan? Heel bijzonder ook :)♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *