Blissings zoekt jou!

Blissings gaat verbouwen én veranderen.. in het nieuwe concept komt er ruimte voor jou!

Ik ben op zoek naar leuke, vlotte gezellige mensen die op een flexibele manier willen bijdragen aan een interessante content, dus herken jij je in Blissings en kun je gemakkelijk schrijven? Misschien is dit jouw kans onderdeel te zijn van een nieuwe formule, waarbij we onze krachten bundelen en jij je talenten kunt benutten, uitdragen én ook jezelf onder de aandacht kunt brengen.

 

Ik zoek vrijwillige gastschrijvers(m/v) voor artikelen in de volgende categorieën:

– Yoga
– Spiritualiteit
– Astrologie
– Hoog sensitiviteit
– Gezonde voeding
– Reviews natuurlijke verzorgings producten
– Reviews spirituele en yoga festivals
– Columns gericht op bovenstaande onderwerpen

Heb jij je eigen yogaschool, praktijk, (beginnend) tekstbureau, of ben je simpelweg dol op het uitproberen van nieuwe producten (en schrijf je spontaan en vooral gezellig) schrijf dan mee op jouw favoriete platform!

Interesse in het nieuwe Blissings? Stuur me dan een mailtje, zodat ik jou op de hoogte houd van de komende veranderingen. Je ontvangt dan binnenkort een email met extra informatie over de nieuwe opzet en wat het voor jou kan brengen!

Let op! Blissings zal een korte periode minder beschikbaar zijn door deze veranderingen. Ook kan het zijn dat er artikelen gaan verdwijnen. Bezoek jij Blissings regelmatig als backup voor recepten, print ze dan uit!
Boven ieder artikel vind je een aantal icoontjes, om het artikel te delen, maar ook om het artikel te printen.

Tot snel, tot het nieuwe Blissings!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *