Blissings ♥ favourites!

Nou hier zijn ze dan! Mijn favoriete producten! Hoe maak ik mijn leven zo natuurlijk mogelijk en waar vind je de producten die ík ook gebruik? Stop met zoeken…. Ze staan hier allemaal voor je op een rij, dit zijn Blissings ♥ favourites!

Ik krijg regelmatig vragen en nu ook berichtjes waar ik mijn specifieke producten koop. Veel haal ik gewoon in mijn plaatselijke omgeving, maar over het algemeen wijk ik uit naar adressen online. Veel producten koop je er in grotere hoeveelheden voor minder geld. Wanneer je wat bekender wordt met een natuurlijk leven, zul je gaan merken dat het inslaan van sommige producten in grote hoeveelheden heel handig is. Het gaat je absoluut in je portemonnee schelen.

 

 

Netjes op alfabet, speciaal voor jou!

Bezoek ook eens:

Mijn favoriete boeken

Lopende kortingsacties 

Kortingscodes & lopende acties

Favoriete shops