Biomed review en winactie!

Ken jij Biomed al? Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is op dit moment hét leidende medische/natuurlijke gezichtsverzorgings merk in Duitsland. Een hele lijn aan producten die vooruitstrevend, maar biologisch en natuurlijk zijn… en ik heb dat volledig gemist?!

Gelukkig heeft Biomed Blissings dan weer niet gemist, want ik mocht twee producten voor je uittesten én…. diezelfde producten aan één gelukkige persoon weggeven. Je hoort het goed, jij kan exact deze producten winnen!

Biomed is voor 98,9% natuurlijk, het heeft geen parabenen, geen minerale oliën, geen synthetisch parfum en is door vele klinische testen gegaan.. Maar wat ik ook altijd erg belangrijk vind… het is ook niet getest op dieren.

Het begint dus goed, ik word er blij van. Een mooie luxe verzorgingslijn, zonder al die troep… Zou dit het kunnen zijn en blijven? Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten, het grootste gedeelte van de productlijn ligt onder de € 30,-

1Wat heb ik voor je getest?

Mijn voorkeur ging uit naar een gezichtscrème, omdat ik weet dat het voor velen onder ons een lastig product is om te vinden. Een natuurlijke crème die de concurrentie aan kan met de gevestigde merken in de drogist en bij de parfumerie. Want laten we eerlijk zijn… Wie over moet stappen van dit soort crèmes naar de natuurlijke crèmes voelt zich soms wat… hmm nou ja… verlaten?! Natuurlijk weten we dat de huid ouder wordt, maar de antirimpelcrèmes trekken het soms allemaal wat gladder gedurende de dag, helaas gebeurt dat dan meestal wel met heel veel chemicaliën.

De ‘forget your age’ crème van Biomed was dus zeer welkom! En Biomed begreep het volledig en stopte er ook een tube ‘Chin up’ bij in de doos… Juist.. voor je hals en decolleté. Ha! Ja… heus… ook die was welkom!

‘Forget your age’ is een antirimpel stamcel rejuvenator, wat wil zegen dat het de stamcellen vitaliteit geeft. De crème beschermt de stamcellen tegen veroudering en boost het collageen. Phycojuvenine, het extract van het bruine zeewier Laminara digitata is het geheim achter de bijzondere werking van de creme. Shea butter, arganolie, avocado en Aloe Vera zorgen voor een goede vochtopname door de huid en katoenzaadolie stimuleert de celvernieuwing . De prijs? € 29,99

‘Chin up’ is een verstevigende crème voor nek en decolleté, want je kunt natuurlijk wel braaf je gezichtshuid voorbereiden op de leeftijd, maar je nek en decolleté gaan je verraden! Het actieve ingrediënt Argatensyl™ ( een proteïne uit de arganvrucht) verstevigt het weefsel van de huid, versterkt de elasticiteit, vermindert rimpels en lijnen direct en langdurig én het werkt als antioxidant.
Voor ‘Chin up’ betaal je € 19,99

Mijn ervaring

Allereerst moet ik bekennen dat ik zeer gelukkig word van mooie verpakkingen en ik weet dat dat allemaal uiterlijk schoon is, maar ik ben er al eerder eerlijk voor uit gekomen. Ik hou van mooi, clean en minimalistisch, dus het oog werd al direct verwend met de luxe, minimalistische verpakkingen van Biomed. Maar goed, ik weet ook beter en de verpakking mag mooi zijn, maar werkt het?

index‘Forget your age’ bevalt mij absoluut heel goed! Het is een heel lichte, zachte crème, zoals je van een dagcrème mag verwachten. Hij trekt goed in, laat geen vettig laagje achter en is tegelijkertijd goed voedend. Ik vind hem heerlijk ruiken. Omdat Biomed zelf al aangeeft dat de vernieuwing van stamcellen enkele weken duurt heb ik dus braaf een paar weken gewacht voor ik de ervaring met je ging delen. Ik ben heel tevreden, het is precies wat ik van een crème verwacht. Of mijn rimpels minder diep geworden zijn in deze weken? Hmm… daar ben ik nog niet over uit, waar ik wel over uit ben is dat mijn huid zachter is, minder snel geïrriteerd en droogtelijntjes minder aanwezig zijn. Wat mij betreft een mooie 8!

chinup‘Chin up’ heb ik net zo braaf een aantal weken uit geprobeerd, voor ik luid zou roepen hoe geweldig hij is. Want, ja heerlijk is de crème zeker! Een heel lichte crème, lichter dan de gezichtscrème. Het voelt een beetje als een lotion. Ook deze crème heeft een heel lichte geur, lekker, maar absoluut niet overheersend. Nu de crème zo staat te pronken op de kast ben ik me ook bewuster van mijn verzorgingsritueel, want eerlijk is eerlijk…. Dit gedeelte sloeg ik geregeld over. Nu smeer ik mijzelf elke dag braaf in. Ook deze crème scoort bij mij hoog, hij is erg fijn.

Kortom… Wat mij betreft is Biomed een verzorgingslijn die zeker het uitproberen waard is!
En dat kan dus, want jij kunt de ‘Forget your age’ en ‘Chin up’ crèmes winnen!
Twee producten die elkaar prachtig aanvullen, samen ter waarde van bijna € 50,-

Wat moet je doen?

– Like de facebookpagina van Biomed ( klik hier)
– Like de facebookpagina van Blissings ( had je dat nog niet gedaan?!?! Je vindt me hier)
– Vul onderstaand formulier in, vertel mij waarom jij moet winnen!

Meedoen kan tot en met 31 maart 2016, dus wees er op tijd bij!

Helaas, deze actie is voorbij! Volg Blissings op facebook of twitter om op de hoogte te blijven van nieuwe acties of aanbiedingen, speciaal voor lezers van Blissings.

Wil jij het geluk niet tarten en ben je nieuwsgierig naar de hele lijn van Biomed, met onder andere bodyfirmers, maskers, peelings, wenkbrauwverlengend serum en andere bijzondere producten?
Biomed koop je hier.

Voor meer informatie over de producten van Biomed ga je naar de website biomedorganics.de

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *