8 bewustmakende documentaires die je gezien moet hebben!

ThriveMovieThrive : What on Earth will it take?
Deze uitgebreide documentaire geeft een kijkje achter de schermen, wat is er echt aan de hand in de wereld? Waar leidt de geldstroom naar toe en wie zit daar achter? Is het hopeloos? Of kunnen we gezamenlijk een wereld creëren, waarin iedereen gemakkelijk kan gedijen? Het bespreekt ontdekkingen in de wetenschap, bewustzijn en laat zien welke mogelijkheden we hebben om de wereld te laten bewegen naar een gemeenschap waar iedereen een goede toekomst tegemoet gaat. Bekijk hem hier.

Belle_verteLa Belle Verte
De film werd afgekeurd door de Europese Unie maar heeft op internationale filmfestivals al vele awards in de wacht gesleept. Deze film neemt je mee naar hoe simpel het leven kan zijn, hoe moeilijk wij het ons zelf maken, hoe mooi de aarde is. Maar ook laat het je zien hoe raar we met dingen om gaan, hoe achterhaald ons economisch systeem is en hoe wij elkaar angst aanpraten en op elkaar projecteren. De film wordt regelmatig verwijderd, is ook een tijd verboden geweest, maar duikt keer op keer weer ergens op. Op dit moment valt hij te zien middels deze link.

 

Hungry for changeHungry for change

Hungry for change brengt schokkende geheimen over onze voeding en onze voedselindustrie naar voren, die niet naar voren zouden moeten/mogen komen. Strategien die ons in een neerwaartse cirkel brengen, enkel om meer geld te kunnen verdienen aan ziekte en om ons meer en meer te laten kopen.
Hungry for change is niet meer gratis als volledige film te zien, je zult hem dus ergens moeten kopen, lenen of downloaden, maar via het youtube kanaal van Food Matters kun je vele delen bekijken en meer van hun interessante documentaires.

Grounded

Grounded

De film die het belang van aarden onder de aandacht brengt. Het laat je zien hoe je verbonden bent met de aarde en wat het belang is van deze verbinding voor onze gezondheid. Face it… Je werd niet voor niets naakt geboren ;) Bekijk hem hier.

 

home

Home

Een direct bericht aan elke medebewoner van de aarde. Dit is ons thuis, wat doen we? Sluiten we onze ogen? Of gaan we binnen nu en 10 jaar onze samenleving veranderen?
Bekijk hem hier.

 

panopticonPanopticon

Gaan we door met het aanleggen van ons eigen dossiers? Of nemen we krachten in eigen handen? Zijn we bewust van waar onze data onze grens is? Welke stappen neem jij? Bekijk hem hier.

 

 

what the bleepWhat the Bleep do we know?

De film zet je aan het denken over jouw waarheid. Wat weet je nu echt, wat neem je eigenlijk maar aan? De film zoekt de raakvlakken op van de zichtbare, waarneembare wereld en de mystieke, religieuze en filosofische inzichten die de mensheid sinds vele duizenden jaren en overal ter wereld heeft ontwikkeld. Deze inzichten worden steeds meer bevestigd door de allernieuwste resultaten van natuurwetenschappelijk onderzoek. Zeer interessant en het kan je leven veranderen! Bekijk hem hier!

 

emotoDr. Masuro Emoto Hado Water Chrystals
Een wat oudere documentaire, maar voor velen onbekend. Hoe woorden en energie water beïnvloeden. Ons aardoppervlak bestaat voor het grootste gedeelte uit water, ons lichaam eveneens. Wat doen woorden, gedachten en energieën met onze leefomgeving en ons lichaam?
In delen te bekijken op Youtube
Deel 1 /Deel 2 /Deel 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *